Facebook, exàmens i els meus amics semipresencials

Qui és el propietari de la foto, Javier?

Reconec que dissabte 12, en arribar a Vic i veure tothom en persona, vaig quedar una mica tallada. Això de relacionar-se a distància, escrivint i modificant allò que no hem expressat tan bé com voldríem, és un gran què pels que som tímids… en fi!

La qüestió és que aquests dies, tan estressants, abans dels exàmens, m’ha anat molt bé poder compartir neguits i riures amb els meus amics semipresencials i, sobretot, m’he sentit molt acompanyada i molt recolzada.

L’altre dia, quan vaig començar a escriure aquest post, vaig pensar en aquell que vam fer l’any passat per Informació Electrònica i que jo vaig titular RECOMANACIONS EN SOCIAL MEDIA PER A LA UVIC. Un campus poc virtual… O massa? , el vaig escriure sense saber molt bé de què anava tot això però intuint el que hauria de ser i ara, que em moc amb una miqueta més de gràcia (poca) per l’univers 2.0, em sento molt orgullosa de la comunitat (petita) que ens hem muntat entre tots.

Avui, la UVic ja té Facebook i crec que és positiu… perquè és una eina de comunicació bidireccional, oi?

Per cert, a la foto hi falten Uvicans, ho haurem de solucionar!

15 pensaments sobre “Facebook, exàmens i els meus amics semipresencials

 1. Javier Leiva diu:

  Hola Lidia,

  La foto no és de ningú, o sigui que és de qui la vulgui fer servir.

  Jo només sóc l’ex-profe que s’ha instal·lat una mica per aquí (perquè hi estic bé, clar), però si he format una mica part d’això que descrius em sento molt satisfet.

  Ah, i jo també sóc tímid però internet m’ha salvat la vida 😉

 2. eva romero diu:

  Bé que fas de dir-ho, Lídia. La veritat és que, a cada cop que ens veiem, sempre pense: “la nostra amistat 2.0 ho superarà?”.

  Afortunadament, cada vegada veig més clar que sí, que som el que som en directe, però també, i sobretot, som el que escrivim. 🙂

 3. Josep diu:

  Sóc un fan del món 2.0, però, també per als que sou tímids, el contacte personal és la clau. Segurament, som la suma del que escrivim i de les mirades i de la veu i del tacte i la gestualitat… Em fa content saber-te així… emocionada i emocionant.

 4. Teresa diu:

  Bon dia,

  Lidia, felicitats, realment no pares de fer coses aplicant les noves tecnologies. M’agrada el que dius, a mi em costa expresar-me de les dues maneres, però haig de dir que tambè m’ha anat molt bé, no em sento sola dins d’aquest món i menys en els nostres estudis, gràcies a tots vosaltres. Espero que l’amistat continuii i quan ja no hi hagi classes o exàmens, de tant en tant haurem d’organitzar una trobada.

  NO surto a la foto, no vaig poder arribar a temps,però virtualment si.

  Una forta abraçada. 🙂 🙂 🙂

  • lidiauvic diu:

   Teresa! Ja en farem més de fotos! Imaginat les de la parranda! I, a més de la parranda, tenim pendent la inauguració de la biblio i tot el que se’ns acudeixi! 🙂

   • eva romero diu:

    haurem de fer un calendari de festes de guardar, per anar organitzant-nos… no? Que si no després sempre hi ha algú que no s’ho pot arreglar i ens deixa a la meitat… 🙂

    No sé… inauguració de la biblio, primera actuació d’estrellas de la música, el premi Nobel d’algú que el guanye, que jo aprove GRUI… pos no hay cosas pa celebrar!! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.