Qui em parla des de l’altra banda de la pantalla? 1

Sovint em trobo incòmoda davant perfils institucionals que em parlen com si fossin persones. És evident que hi ha una persona al darrere però jo no la veig, no sé qui és i això em fa difícil interactuar.

Diu Javier Leiva a Gestión de la Reputación Online: “[…] a la gente le transmite más seguridad y confianza hablar con una persona que representa a una empresa, y no a una empresa sin rostro ni nombre al que dirigirse”.

Però no només em preocupa aquest fet. Com a administradora d’un perfil institucional, només puc expressar-me de manera institucional quan, és evident que, al darrera d’una institució, hi ha un equip format per persones que pensen, senten, s’expressen de manera diferent i que generen o tenen la possibilitat de generar continguts.

D’altra banda, qui pot fer la millor difusió de la institució a la xarxa? Evidentment, aquells que hi treballen i la coneixen. No hem d’oblidar que les xarxes socials són eines de comunicació bidireccional i no espais publicitaris gratuïts.

Té sentit, llavors, que els membres de l’equip s’impliquin en l’activitat de la institució a la xarxa? Està bé que ho facin des dels seus perfils personals? Quins beneficis pot aportar aquest fet a la institució? I a l’equip?

Tenim un pla i l’estem posant en pràctica. Us ho aniré explicant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.