#jopublicoenpositiu

Foto: @lidiabart

Foto: @lidiabart

Fa temps que penso en el que ara escriuré. És una qüestió que em preocupa personal i professionalment. Em produeix un neguit que es manifesta de maneres diverses: incomoditat, perplexitat, inseguretat, sentit de culpa…

Parlo de la manera en què ens comportem i publiquem a les xarxes socials, manera que reflecteix, en molts casos, com ens comportem en la nostra faceta no virtual.

És evident que vivim moments complicats, envoltats de corrupció, males gestions, pobresa, repressió… Tots patim o tenim gent propera que pateix per aquestes qüestions però, també per moltes altres: malalties, fracassos sentimentals, pèrdues…

És evident que les xarxes han de servir per expressar lliurement tot allò que pensem però, de debó que no us passa mai res de positiu? Per què ens costa tant parlar del que ens passa de bo? Per què és tan difícil, a les xarxes i a la vida, que algú agraeixi a algú altre allò que fa bé?

Crec fermament que no tots ens hem de dedicar a fer política. Alguns intentem canviar les coses amb petits gestos quotidians: a la feina, a la vida, a les xarxes…

Crec fermament que a la gent se li ha de dir allò que fa bé, sovint, si és possible, abans de criticar allò que fa malament… Reconeixement positiu, se’n diu?

Doncs avui passo a l’acció! Us convido a fer-ho amb mi i us adverteixo que em prenc això, en certa manera com un experiment. Publicar en positiu, de tant en tant, no us impedirà seguir expressant el vostre descontent per tot allò que no funciona bé.

Podeu publicar en positiu allà on us vingui de gust utilitzant el hashtag #jopublicoenpositiu (aneu a la pàgina de les entitats i professionals que han fet alguna cosa per vosaltres, segur que agraeixen un comentari positiu) o compartir tot allò que us sembli positiu a Facebook: #jopublicoenpositiu https://www.facebook.com/groups/182800378579960/

Ah! I no patiu per mi, no seria la primera vegada que em quedo sola en un projecte, ni serà l’última!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.