#quèfemalesbiblios (IV): Obsessió convertida en projecte

qfblog

Sí, m’obsessiona difondre la feina que es fa a les biblioteques. M’obsessiona, també, el fet que (en general) la feina dels bibliotecaris  (i vull dir personal de biblioteques, tinguin el càrrec que tinguin) estigui tan poc reconeguda. Em molesta profundament que, en l’àmbit polític (sobretot el municipal) només és parli de “la biblioteca” per remarcar-ne les mancances: no obre prou hores, no obre el cap de setmana, no ofereix prou serveis als usuaris, genera massa despesa, (sobretot de personal! Ha, ha, ha!), etc. Ni tan sols els que en podrien parlar bé (encara que fos per treure’n profit polític), ho fan. Generalitzo i reconec que tots tenim més tendència a criticar que no a lloar però, puc queixar-me, oi?

Les biblioteques, simplement, funcionen…

Però no funcionen soles, és evident. Hi ha un munt de gent molt més implicada del que caldria per resoldre les necessitats bàsiques del servei. Això és així!

També m’obsessiona (i m’estic adonant que tinc un munt d’obsessions) la poca capacitat que tenim per treballar en equip, per compartir projectes, per fer xarxa, tot i que hi ha bons exemples de que es pot fer.

Però, ara, tenim les imatges! Imatges que tots podem generar i difondre amb facilitat. I les imatges testimonien les mil coses que fem cada dia els bibliotecaris. Feu un cop d’ull a les etiquetades #quèfemalesbiblios, quan les miro, tinc la sensació que no parem mai!

Així que, amb la meva obsessió, convertida en projecte i, sobretot, en diversió, me’n vaig a Facebook, a Twitter  i a Instagram per a seguir aprenent noves maneres de moure’m per aquest espai i, com no, aplicar tot allò après a la meva feina de bibliotecària.

Etiqueteu #quèfemalesbiblios!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.