El meu equip, a la meva biblioteca

Foto: M.àngels Vázquez. Bibliotecàries-vogadores

Foto: M.àngels Vázquez. Bibliotecàries-vogadores

L’any passat, com a Treball de Final de Màster, vaig refer aquest blog per donar-li aparença de web. El resultat, s’assembla bastant a la proposta que vaig fer al meu tutor: un web que reflectís les diverses coses que faig a la xarxa, personalment i professional. El tutor em va advertir sobre la dificultat de barrejar, en un mateix espai, continguts professionals amb continguts relacionats, per exemple, amb la meva activitat esportiva però, després dels primers dubtes, vaig decidir tirar pel dret.

Des de llavors, he escrit poc, per manca de temps i, per què no dir-ho, per voler tocar massa tecles. Alguns posts relacionats amb la feina, d’altres amb l’esport, alguns parlant de tecnologia i esport o d’esport i el comportament d’un equip.

Però, finalment, l’altre dia es va produir l’esdeveniment que va donar sentit a tot plegat: L’expo Vogadors.

Una idea genial de la M. Àngels Vázquez, que pretén mostrar la història del rem a Lloret de Mar i que es pot visitar aquests dies a la Biblioteca de Lloret de Mar, a la meva biblioteca.

Al voltant de l’expo, s’han organitzat diverses activitats i, va ser un plaer tenir les noies del Rem Santa Cristina, el meu equip, animant una sessió de rem amb ergòmetre, mentre jo treballava (reconec que em vaig escaquejar una mica).

A la foto, podeu veure les bibliotecàries vogadores, una de Lloret i l’altra de Blanes, companyes d’equip i col·laboradores en temes professionals. No és una passada?

Un pensament sobre “El meu equip, a la meva biblioteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.